Nye Steinkjer ble lansert på Facebook i mai og har allerede over 500 følgere. Her vil det bli lagt ut nyheter, kuriosa, bilder og annet som er relatert til Verran og Steinkjer i dag - og sammenslåingsprosessen som er i gang. Ifølge kommunikasjonsrådgiver Vigdis Devik, skal Facebook fungere primært som en informasjonskanal, men også en kanal som innbyggere kan komme med innspill og engasjere seg i.

- Vi har i tillegg valgt å være på Instagram og Snapchat. Dette for å prøve å nå de yngre innbyggerne bedre. Instagram-kontoen blir primært brukt til bilder og stories knyttet til natur og viktige hendelser, mens Snapchat blir den mer uhøytidelige kanalen. Her håper vi å få til litt lun humor og skråblikk på kommunene og det som foregår her, sier Devik, og legger til:

- Forhåpentligvis kan Snapchat-kontoen innimellom lånes ut til ungdommer, politikere, ansatte og næringsliv i begge kommunene, og gjøre at innbyggerne blir bedre kjent med det som foregår i den andre kommunen. Dette er noe vi jobber med å få til.

Etterlyser bilder

I forbindelse med at Nye Steinkjer er på sosiale media, etterlyses det hjelp til å få tak i gode bilder fra både Verran og Steinkjer. Dersom du som innbygger har tatt et fint bilde som du ønsker å dele med Nye Steinkjer, håper Devik at du tar kontakt:

- Vi ser at vi trenger bilder fra Verran spesielt, men også nye bilder fra Steinkjer. Disse vil bli brukt på hjemmesidene til Nye Steinkjer, sosiale media og fellesdokumenter for de to kommunene. Og vi tar gjerne imot bilder som viser vakker natur, jobbsituasjoner, arrangement og glade mennesker - men da må avbildede personer ha gitt tillatelse til gjenbruk, understreker Devik.

Har du ikke likt Nye Steinkjer på Facebook ennå? Da er det bare å klikke seg videre her!
Du finner Nye Steinkjer på Snapchat og Instagram når du søker på nyesteinkjer i ett ord og med små bokstaver. Håper vi sees der!